Samenwerking NJOY

Sinds januari 2013 werkt Dietisten Praktijk Wassenaar en de fitness school NJOY te Wassenaar nauw met elkaar samen.

Vanuit de gedachte dat goede gezonde voeding en beweging een twee-een-aanpak is om zo tot een goed en gezond lichaam te komen is deze samenwerking gestart.

Op van te voren bepaalde dinsdag avonden van 19.30 –  20.30 uur is er een mogelijkheid om korte eenvoudige vragen over voeding te stellen op de locatie van de fitness school: Generaal Winkelmanlaan 2, boven het Sterrenbad. Een van de diëtisten zal u te woord staan en zo wenselijk adviseren om uitgebreidere begeleiding aan te bieden.

Voor de sporter die een optimaal vet% wilt bereiken is dat zeker haalbaar , juist ook alleen met een goede aangepaste voeding op basis van gewone voedingsmiddelen.
Voor de persoon die hard aan het trainen is om een aantal kilo’s af te vallen is het juist heel goed om dan ook de voeding aan te pakken. Met een goede balans van koolhydraten, eiwitten en vetten en vezels en er voor zorgen dat u alle vitaminen en mineralen binnen krijgt is de basis neergelegd voor een optimaal resultaat. De diëtist kan u maatwerk leveren!

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij graag van u. Er is een contact formulier, maar u kunt natuurlijk ook bellen, zie de contact pagina op de site.