Welkom bij de Diëtisten Praktijk Wassenaar

de website waar iedereen terecht kan
voor informatie over goede en gezonde voeding.

Niet alleen het hebben van overgewicht, een maatschappelijk veel voorkomend iets, maar ook suikerziekte, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, voedselovergevoeligheid, het hebben van een ondergewicht en darmproblemen zijn zaken waar U op deze site iets over te weten kunt komen.

Sinds al weer een paar jaar werkt Diëtisten Praktijk Wassenaar samen met de Hadoks: Hadoks is een huisartsen organisatie voor de zorg aan patiënten met diabetes, COPD of VRM. We praten hier over zorg omtrent chronische aandoeningen. Hiervoor zijn ketens van behandelaars bij elkaar gebracht. De ketenafspraken voor die zorg worden georganiseerd door het bureau Hadoks.
In de toekomst zullen er nog meer vormen van chronische zorg kunnen worden toegevoegd aan deze samenwerking.
De ketenzorg behandel kosten wat betreft de diëtetiek worden vergoed en niet verrekend met uw eigen bijdrage.

Voor alle overige indicaties is de vergoeding van de diëtist voor 3 behandeluren weer opgenomen in de basisverzekering. Daarnaast kunt U eventueel ook vanuit de aanvullende verzekering voor vergoeding in aanmerking komen. Dit is afhankelijk van welke zorgverzekering U heeft en het pakket dat U gekozen heeft.

Diëtisten Praktijk Wassenaar werkt samen met Fysiotherapie Karels, Fysiotherapie Robijn en van der Feen, Fysiotherapie: de Zorgpraktijk en Fysiotherapie praktijk in het Gezondheidscentrum.

Per 1-1-2023 werkt Dorine niet alleen als diëtist, maar ook als  leefstijl coach binnen de GLI ' Slimmer" . Ze werkt samen met de fysiotherapeuten van fysiotherapie gezondheidscentrum Wassenaar.

Voor artsen en andere zorgverleners klik hier voor meer informatie.

Mocht U naast de informatie die U tegenkomt, meer willen weten dan kunt U altijd contact opnemen met de diëtiste: Dorine D. Wentrup – de Nes